Smidstrupørevej 4, 2960 Rungsted Kyst

GULVAFSLIBNING / GULVAFHØVLING

Din lokale Gulvmand / Gulvsliber der udfører Gulvafslibning og Gulvafhøvling i København, Nordsjælland og i resten af Sjælland!

Vi er, af vores kunder, kendt som den lokale gulvsliber, vi er eksperter i gulvafslibning og udført tusindvis af gulvopgaver siden år 2000

Tip Top Gulve har siden år 2000, nu for over 20 år siden, specialiseret sig inden for diverse gulvservices som gulvafslibning, Gulvafhøvling og gulvbehandling af de fleste typer af trægulve.

Trænger dine gulve til at en gulvsliber kigger forbi og laver en afslibning, afhøvling eller en efterbehandling?

Trænger dine gulve til en kærlig hånd så er vores gulvafslibning det fornuftige valg, da det er en af de mest pålidelige og økonomisk overkommelige valg.

Den fleksible Gulvmand

Hos Tip Top Gulve er vi fleksible og står til rådighed alle ugens dage for vores mange kunder i hele København, Nordsjælland og restenrende Sjælland.

Psssst! Vi anbefaler!

Vi anbefaler altid forbrugerne at vælge en professionel gulvmand for at få det pæneste resultat. Specielt efter en gulvafslibning kan gulvet trænge til en efterbehandling eller som nogen kalder det, en gulvbehandling. Med over 20 års erfaring i bagagen kan vi anbefale dig den 100% korrekte gulvbehandling.

Hurtig og effektiv arbejdsgang

Vi sliber dine gulve hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og naturligvis det endelige resultat. Når et gulv skal slibes, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet og at man tager hensyn til at et gulv sjældent er 100% plant. Dette kræver erfaring og det har Tip Top Gulve.

Den billige Gulvmand? Det er ikke os!

Vores priser for gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er fair og konkurrencedygtige. Med Tip Top Gulve er du garanteret et gulvfirma med topkarakter og en veldokumenteret kundetilfredshed. Vores vision er, at føre dine ønsker ud i livet. Du kan læse vores kunders anmeldelser her!

Kan det betale sig?

Ja det kan det! En veludført gulvafslibning kan forøge gulvets levetid og værdi. Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om netop dit gulv.

Den nemmeste process

Tip Top Gulve står klar til at vejlede dig.
 Kontakt os for gode råd, kyndig vejledning og et naturligvis et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbudKontakt Tip top Gulve for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling i Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad og Østerbro er vi den der bliver foretrukket. Så du må meget gerne fortælle os hvor og hvordan du fandt os.

Ring til os på telefon: +45 40 37 37 35 eller udfyld kontaktformularen.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Vi dækker hele Storkøbenhavn & Nordsjælland

Tip Top Gulve opererer i mere end halvtreds forskellige byer i Storkøbenhavn & Nordsjælland:

Vi bestræber os på at når man søger på Gulvafslibning i Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, GreveHellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, HillerødHolte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad og Østerbro er vi den der bliver foretrukket. Så du må meget gerne fortælle os hvor og hvordan du fandt os. Vi glæder os til at snakke med dig..

Skulle du mod forventning ikke finde navnet på netop den by du bor i så tøv stadig ikke med at kontakte os!