Smidstrupørevej 4, 2960 Rungsted Kyst

GULVBEHANDLING / EFTERBEHANDLING

Gulvbehandling / Efterbehandling i København, Nordsjælland og resten af Sjælland!

Over 100.000 Gulvbehandlinger på Sjælland!

Tip Top Gulve har siden år 2000, nu i over 20 år, specialiseret sig inden for alle typer gulvbehandlinger / efterbehandlinger!

Drømme Gulvet er kun et opkald væk!

Når du har fået slebet dine fine gulve, kommer som regel altid spørgsmålet om hvilken type gulvbehandling du ønsker. Her har du flere forskellige muligheder, afhængig af din gulvtype og dine ønsker for udseende, slidstyrke og sidst men ikke mindst, vedligeholdelseskrav. Her vil du så sidde med et trumfkort, du har nemlig Tip Top Gulve ved din side, en virksomhed med over 20 års erfaring og en veldokumenteret kundetilfredshed. Her nogle af de typiske gulvbehandlinger vi anbefaler.

Gulvlakering

Er muligvis den vigtigste del af hele processen. Lakering er designet til at beskytte træet og sikre, at det er slidstærkt, praktisk og ser æstetisk tiltalende ud.

Under selve gulvafslibningen bliver træet utrolig porøst, og det er grunden til, at tætnings- og lakering processen er så vigtigt. Lakkens funktion er at udfylde træets porer og åbne lommer et lag af slidstyrke, samtidig med at træets skønhed fremhæves og forbedres.
Ludbehandling

Ludbehandling en meget populær efterbehandling i Danmark og i resten af skandinavien. Den er så i løbet af de sidste årti også sat sine fodspor i andre europæiske lande Specielt Briterne er begyndt at ludbehandle deres gulve. En ludbehandling giver et rigtig pænt gulv og er især, hvis du ønsker et gulv, der er lyst i overfladen og fremhæver træets naturlige årer hvilket giver et rustikt og mest naturligt udseende og det er det som passer ind i de fleste hjem.

Oliebehandling af gulve

Olieret trægulve er uden tvivl en af ​​de mest naturlige udseende, du kan vælge, uanset om dit gulv er massivt træ eller konstrueret.

Det er et yderst populært valg for tiden, der er ingen vej udenom det faktum, at olieret trægulv er mindre modstandsdygtigt over for slid og evt. farvet væsker, end lakeret trægulve. Ikke desto mindre er et velholdt olieret trægulv meget alsidigt og praktisk. En af hovedårsagerne til, at olieret trægulve er så populært, er at oliering af træ hjælper med at forbedre træets naturlige skønhed, hvilket virkelig gør det muligt for træets korn at skinne igennem. Når det så er sagt, er det vigtigt at holde sine olierede trægulve i god stand hvis det fortsat skal se godt ud.

Fordele og ulemper ved Lak, olie og Lud

Lak: Gulvlak er den mest lukkede af gulvoverfladerne. dog er ulempen at det er en meget hård overflade og dermed også den der er sværest at reparere ved evt. spild af farvede væsker m.m..

Olie: Olien gør gulvoverfladen mere åben og en del lettere at reparere ved for eksempel spild af farvede væsker. Ulempen er, ved spild af farvede væsker m.m. skal man reagere hurtigere da det har nemmere ved at trænge ind i selve træet end med gulve der er behandlet med lak. Lud: Ludbehandlet gulve er den mest åbne gulvoverflade det er så også den mest sårbare af de tre forskellige gulvoverflader. Kontakt os for at få en professionel rådgivning om korrekt behandling af dine gulve.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt Tip top Gulve for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling i Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad og Østerbro er vi den der bliver foretrukket. Så du må meget gerne fortælle os hvor og hvordan du fandt os.
Ring til os på telefon: +45 40 37 37 35 eller udfyld kontaktformularen.

Vi glæder os til at snakke med dig!

Vi dækker hele Storkøbenhavn & Nordsjælland

Tip Top Gulve opererer i mere end halvtreds forskellige byer i Storkøbenhavn & Nordsjælland:

Vi bestræber os på at når man søger på Gulvafslibning i Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad og Østerbro er vi den der bliver foretrukket. Så du må meget gerne fortælle os hvor og hvordan du fandt os. Vi glæder os til at snakke med dig..

Skulle du mod forventning ikke finde navnet på netop den by du bor i så tøv stadig ikke med at kontakte os!