Smidstrupørevej 4, 2960 Rungsted Kyst

KUNDEUDTALELSER

Kundeanmeldelser?

DOKUMENTERET KUNDETILFREDSHED?

Ja det er noget
Tip Top Gulve
går meget op i!

Det har taget tid, sved og tårer at blive til det gulvfirma vi er i dag og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på.

Hvor skal du vælge Tip Top Gulve?

Det skal du fordi:

– Vi er stolte af vores arbejde.
– Vi samler på glade kunder.
– Vores omdømme og kundetilfredshed kan vi dokumentere.

Vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private og virksomheder. Derfor er Tip Top gulve medlem af Anmeld Håndværker der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker virksomheder.

Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder syntes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.

Vi dækker hele Storkøbenhavn & Nordsjælland

Tip Top Gulve opererer i mere end halvtreds forskellige byer i Storkøbenhavn & Nordsjælland:

Vi bestræber os på at når man søger på Gulvafslibning i Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, GreveHellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, HillerødHolte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad og Østerbro er vi den der bliver foretrukket. Så du må meget gerne fortælle os hvor og hvordan du fandt os. Vi glæder os til at snakke med dig..

Skulle du mod forventning ikke finde navnet på netop den by du bor i så tøv stadig ikke med at kontakte os!